Nu börjar skolan igen!

Varmt välkomna tillbaka. Vi börjar kl 9.00 på onsdag den 22 augusti. Vi samlas i klassrummet för att sedan gå ut på skolgården o se personalen uppträda😀. 

Det kommer att ske lite personalförändringar i åk 3. Frida kommer att jobba 100% och Marie 50%. De resterande 50% kommer vår nyanställda lärare Torbjörn att vara med i klassen. 

Som kommunikationskanal kommer V-klass att ersätta schoolsoft. Vi kommer att lägga ner alla bloggar och använda V-klass till all kommunikation som behövs t ex sjukanmälan, ledighetsansökan, meddelanden, information, omdömen mm mm. V-klass är mycket enklare att använda för er föräldrar. Appen laddar ni hem och där kan ni fixa allt, utom när ni vill se tex betyg. Då måste ni logga in med bank id. Lägger ut länken under den här veckan, så kan ni prova er fram. Bloggen kommer inte att användas f o m nästa vecka, v 35.

Vi träffas i vårt ”nya” klassrum längst bort i korridoren i stora skolhuset  Barnen har redan inspekterat klassrummet med ”godkänt” som betyg. Vi kommer även att ha grupprummet intill, så det känns mycket bra. Så hjärtligt välkomna till årskurs 3 🐝

Frida & Marie

Lämna en kommentar